Hajszolunk, rohanunk, megőrülünk, idegeskedünk, anyázunk. Ez egy ilyen világ. Ha hagyjuk. Ha hagyjuk, hogy hasson ránk. Ha elhanyagoljuk magunkat, a testünket. Ha hagyjuk, hogy testünk igényei háttérbe szoruljanak, ha nem adjuk át magunkat a rendszeres, módszeres mozgás örömének, bizony berozsdásodunk és egy berozsdásodott testben könnyen jönnek a bajok.

Ahogy minden nap előveszed a fogkefédet, hogy megmosd a fogadat, ugyanúgy az életed magától értetődő része kell, hogy legyen a mozgás. A tested karbantartására ugyanúgy időt kell szánnod, különben miért is várod el, hogy jól funkcionáljon.

Miért éppen pont a Funkcionális jóga?

Lássuk!

A jóga alapú egészségmegőrző torna kimondottan a modern nyugati életmód káros hatásainak ellensúlyozására hivatott. Nem a kínai cirkuszba készülünk. Nincs ködösítés. A tudományos alapon összeállított, a gimnasztika és a gyógytorna elemeivel kiegészített közérzet és tartásjavító modern jóga célja, hogy ellensúlyozza a sok ülést és a helytelen testtartást.

Nyújtózkodunk, kimozgatunk, erősítünk, nyújtunk. Csupa csupa olyan dolgot végzünk, amire a testünknek rettentő nagy szüksége van. Közben pedig jól érezzük magunkat. Nevetünk, poénkodunk, egészségesen lélegzünk, izzadunk, lazítjuk az arc bőrét.

Kaposváron egyre többen és többen tapasztalják meg a Funkcionális Jóga érzést.

Tartozz Te is az egészséget választók táborába!

Jógázz velünk!

A Funkcionális Jóga minden(re)hatósága legyen Veled!