Callanetics, a mélyen fekvő izmok tornája! Brutálisan remek.

Az élet kihívások sorozata. Legalább akkora kihívás a boldogság iránti vágy, mint tűsarkúban tekerni. De ha van egy célod, és hited abban, hogy el is éred, nincs akadály. Sem a boldogság elérése, sem a tűsarok!

Iszonyúan nehéz tud lenni minden kezdet. Olykor még a folytatás is. Egy darabig. Azután egyszer csak ráérzel az ízére és azt mondod: ez az, amit szeretnék csinálni. A spinning nem könnyű műfaj, de irtó klassz tud lenni, ha ráérzel az ízére. No persze ehhez el kell kezdened és nem szabad abbahagynod. S ha így teszel, megtapasztalod az ízek csodás harmóniáját.

Bizony, ha egy buli beindul az irtó szupi tud lenni. A Spinning órák hangulata nemcsak a „mindenbringaelkelt” 🚴 miatt  hűha.👌Amikor azt érzed, hogy 18-an egy húron pendülnek és ugyanazon a szinten rezegnek az energiák, na ott kezdődik a valami!! 

Callanetics – a mélyizmok tornája! Akard megtudni a szép és feszes bőr titkát! A Callanetics a legjobb partnered lesz ebben. Amire számíthatsz: jól fogod érezni magad a bőrödben, formálódsz tőle rendesen és még az sem számít hány éves vagy. Csak centiket veszíthetsz!

Azért az nem semmi, amikor Párizs a lábaid előtt hever, miközben liftezel lefelé az Eiffel tetejéről.

Párizs, a divat, a szabadság, a szerelem, a lazaság, a csodák, a varázslat, a titokzatosság, a borok, a sajtok, a sütik, szóval: az élet városa.

Az érzés oly csodás, amikor privát transzfer vár a varsói repülőtéren, hogy egyenesen az ötcsillagos Sheraton Varsóba repítsen.

Itt a piros, na hol a piros? A kapualjas tiltott szerencsejáték Varsóban. Nyertünk!

Ők szeretnek tekerni és oda vannak a kihívásokért.
Ők nem szeretnek kimaradni egy jó buliból.
No és ők legyőzték a korlátaikat.
Négy órás Spinning Maraton, mert annyira jó órákon át együtt izzadni.

„Szállj velem, elviszlek merre mész! Szállj velem, fentről hidd el minden szép.”

Spinning: az egyik legkiválóbb kardió edzés, amely egyszerre fejleszti a testet és a lelket, a mentális képességeket és az állóképességet. A te műfajod, ha szeretsz izzadni, legyűrni és megerőltetni magad, miközben látványosan méregtelenítesz. Nagyon jó feszültség levezető. Megtanít küzdeni. Akaraterősítő hatása bizonyított.