És te?
Mennyire helyezed magad a sor elejére?
Ha fontos vagy magadnak, akkor TE vagy az első. Mert, ha te jól vagy, remekül érzed magad, akkor a környezetedben mindenki más is remekül van.
Ehhez a remekléthez nagyban hozzájárul, hogy mennyit mozogsz. Mert a mozgás egyenlő az élettel. A nem mozgás, fogalmazzunk úgy: nem élet.
Jómagam végigmozogtam az évet. Január elsejétől december 31-ig.
Azon túl, hogy nap mint nap együtt mozogtunk bent, kint is jócskán tettem az egészségemért. Tekertem órákon át a katamarán fedélzetén, a tatai vár tövében, a bánki tó színpadán, jógáztam a szabad levegő frissességében.
Jó sok órára jönne ki, ha megszámlálnám.
Nem mondom én, hogy tégy úgy mint én, azt viszont igen, hogy mozdulj!
Hetente legalább négyszer, de inkább naponta valamicskét.
Mert, ha mozdulsz, hatalmas diadalt ülsz a tehetetlenség fölött.  Megtapasztalod a fejlődés diadalát a hanyatlás fölött.
Ha tudatosan sportolsz az egészséged bitang erős, stabil lábakon nyugszik majd. Az eufória, a mámor, az érzés, mely egy mozgással töltött óra után elkísér, mindent visz. Még a nyavalyákat is.
Ha eddig nem mozdultál, itt az ideje, hogy megtedd. Bárhány éves is vagy, mélylevegő, és gyerünk!
Mert, ha okosan mozogsz, nem lesznek fájdalmaid és értelmet nyer a mondás, miszerint: az öregedés hülyeség, így aztán jól seggbe is rúghatod az éveidet.
Tehát, nincs más opciód: indulj meg az egészséges élet útján, mert minden elpocsékolt pillanatért kár.
És ha most nem lépsz, károghatsz, jajgathatsz hátralévő életedben.
Hidd el, ezt nem akarod!
Jöjj közénk, és élvezd, hogy egy szenzációs közösséghez tartozhatsz, hogy  egy hatalmas család fájának egyik rügyecskéje lehetsz.
    
Harmónia ház
Kaposvár, Béla király u. 16.

Köztünk kellene lenned! Mert: annyira jó a mozgás világa!

Lelj ránk a Facebook-on is!