SIKERES KÁRTYA TRANZAKCIÓ

BANKI REFERENCIASZÁM:

TANULMÁNY CÍME:

VISSZAIGAZOLÁS DÁTUMA:

Visszahívást kérek!

, szeretnél az utazásaid során 100 százalékos biztonságot és garanciákat?

Akarsz úgy utazni, hogy nemcsak addig vagy fontos, amíg kifizeted az utat, hanem az egész utazásod során, sőt még az után is?
Mit szólnál ahhoz, ha egy kerek-egész utazási irodát telepítenénk a mobilodra, amely az egész világot hozza a lábaid elé?

Visszahívást kérek!

Azt kérdezed, miért hallgass rám?

Teljesen jogos! 

Nos, azért, mert ezt a fajta utazási közösséget tökéletesen képviselem. Mert a legapróbb részleteknek is a birtokában vagyok. Ezt az életformát élem már évek óta, és mondhatom, nagyon élvezhető.  Már az is izgalmas, amikor kiválasztom a következő utazásunk helyszínét, azután meg a várakozás izgalma, és végül a megérkezés csodája. Közben pedig semmi stressz, mert tudom, azt kapom a pénzemért, amit ígérnek: álom utat, álom áron.  Ami semmivel sem pótolható: annak a sok embernek az elégedett mosolya, akikkel utazásaim során találkozom. Ők azok, akik korábban is utaztak, de azt egy évben egyszer, maximum kétszer tették. Most pedig akár négyszer, ötször, te jó szagú ég, akár havonta is útnak indulnak életre szóló élményeket gyűjteni.

Van egy bakancslistám, ami egyre csak bővül, de egyre több a „ na ezt is kipipáltam út”  ezen a listán.

Én is és azok a barátaim is, akik ismerjük a titkot, épp olyan emberek vagyunk, mint te. Mi azonban jókor voltunk jó helyen, és észre is vettük ezt.

Ha te is vágysz egy boldogabb, szabadabb sokkal, sokkal több élményt nyújtó életre, ne habozz, találkozzunk! Beszélgessünk, az álmaidról, a vágyaidról! Mert az életet nem leélni, hanem megélni érdemes! És az élet igen is habos torta.

Tom Hiddleston mondta: „ Mindenkinek két élete van. A második akkor kezdődik, amikor rájövünk, hogy csak egy van” és ez mekkora igazság!