Kérem az ajándékot most!

Hogyan foglalj úgy repülőjegyet, hogy Te járj a legjobban az árral?

Mikor érdemes lefoglalni, hogy a legjobb árat érd el, és ne dobj ki egy fillért sem feleslegesen?

Ez az ajándék kifejezetten Neked szól, ha Téged is bosszant, hogy mire a foglalás végére érsz, soha nem annyi az ár, mint amit az elején ígértek!

Szeretném, ha Te is, mint én, kevesebbet bosszankodnál ezután. Szeretném, ha Neked is, mint nekem, több pénzed maradna a családodra, ezért ezeket a trükköket most megosztom Veled.

Kérem az ajándékot most!

Ez egy mágia!

Ha Te is, földi halandó vagy, mint én, és nem születtél Harry Potternek, és még beavatott sem vagy, nem tudhatod, hogy mikor foglal repülőjegyet.
Egész egyszerűen azért nem, mert nem tudhatod, mikor van a legjobb időben hozzá és mikor találod meg a legjobb árat!
Az elmúlt sok-sok éves röpködős tapasztalatomat felhasználva, szakemberek titkait kicsikarva összeállítottam Neked valami nagyon érdekeset.

Kérem az ajándékot most!

Ha neked fontos a 100 százalékos garancia és biztonság, ha szereted, ha akkor is törődnek veled, amikor már élvezed a pihenést, nem csak akkor, amikor kifizeted az út árát, akkor ezt az utazási formát neked találták ki.

Mit szólnál, ha egy kerek-egész utazási irodát telepítenénk a mobilodra? Amely csak a tiéd! Mégis az egész világot hozza a lábaid elé

Azt kérdezed, miért hallgass rám?

Teljesen jogos! 

Nos, azért, mert ezt a fajta utazási közösséget tökéletesen képviselem. Mert a legapróbb részleteknek is a birtokában vagyok. Ezt az életformát élem már évek óta, és mondhatom, nagyon élvezhető.  Már az is izgalmas, amikor kiválasztom a következő utazásunk helyszínét, azután meg a várakozás izgalma, és végül a megérkezés csodája. Közben pedig semmi stressz, mert tudom, azt kapom a pénzemért, amit ígérnek: álom utat, álom áron.  Ami semmivel sem pótolható: annak a sok embernek az elégedett mosolya, akikkel utazásaim során találkozom. Ők azok, akik korábban is utaztak, de azt egy évben egyszer, maximum kétszer tették. Most pedig akár négyszer, ötször, te jó szagú ég, akár havonta is útnak indulnak életre szóló élményeket gyűjteni.

Van egy bakancslistám, ami egyre csak bővül, de egyre több a „ na ezt is kipipáltam út”  ezen a listán.

Én is és azok a barátaim is, akik ismerjük a titkot, épp olyan emberek vagyunk, mint te. Mi azonban jókor voltunk jó helyen, és észre is vettük ezt.

Ha te is vágysz egy boldogabb, szabadabb sokkal, sokkal több élményt nyújtó életre, ne habozz, találkozzunk! Beszélgessünk, az álmaidról, a vágyaidról! Mert az életet nem leélni, hanem megélni érdemes! És az élet igen is habos torta.

Tom Hiddleston mondta: „ Mindenkinek két élete van. A második akkor kezdődik, amikor rájövünk, hogy csak egy van” és ez mekkora igazság!

Kérem az ajándékot most!