Kedves !

 

Köszönöm, hogy még mindig velem vagy és még mindig érdekesnek találod.

Ma tovább lépünk!

Nézd meg ezt a videót, hogy Te is az igen kevés számú beavatott közé tartozz!

Kérem a tanulmányt most!

Nehogy útnak indulj, amíg ezt el nem olvastad! Hidd el: a nyugalmad és a felhőtlen nyaralásod múlhat ezeken az információkon!

Előfordult már veled, hogy:

– az a szállodai szoba, amelyet lefoglaltál, finoman szólva nem éppen úgy nézett ki, mint a képeken?

– kértél reggelit, de ők arról mit sem tudtak, a vacsoráról nem is beszélve?

– esetleg kéz a kézben andalogva éppen a város szépségeiben mélyedtél el és hűlt helyét találtad a pénztárcádnak, útlevelednek, netán a mobilodnak, és mindennek tetejébe az autódat is feltörték?

– szerencsére van megoldás, hogy még véletlenül se kerülj ilyen helyzetbe, vagy ha mégis pórul járnál, azt profin oldják meg!

A 13 alap dologból 1, ami az utazáshoz nélkülözhetetlen!

Például az egészség!

Egy betegség, baleset soha nem jön jókor. Pláne nem akkor, ha éppen a hétköznapokból kiszakadva felhőtlen pihenéssel, kalandozással, kulturális kikapcsolódással töltődünk fel. Hogy az utazás ne gond legyen, hanem igazán felhőtlen kikapcsolódás,
kérd most a

„13 alap dolog, ami az utazáshoz nélkülözhetetlen!”

tanulmányt, amelyben nélkülözhetetlen információkat találsz arról, hogyan utazz biztonságosan és mit tégy külföldön, ha szorult helyzetbe kerülnél.

Kérem a tanulmányt most!

Aludj nyugodtan, pihenj felhőtlenül! Legyél biztonságban, amíg utazol!

Egy utazás és annak előkészülete akkor jó, ha van benne például humor is, ahogy mondjuk, Woody Allen látja:
„Az utazási irodában azt mondták, 7 éjszakát tölthetek Hawaii-n. De egyetlen napot sem?”

Annak, aki szereti, ez a fanyar humor élvezetessé teszi a készülődést, de amikor igazán jól akarjuk érezni magunkat, akkor a jó kedv mellett elengedhetetlen, hogy biztonságban menjünk el otthonról, biztonságban hagyjuk itt szeretteinket, lakásunkat, értékeinket.

Kérem a tanulmányt most!

Ha neked fontos a 100 százalékos garancia és biztonság, ha szereted, ha akkor is törődnek veled, amikor már élvezed a pihenést, nem csak akkor, amikor kifizeted az út árát, akkor ezt az utazási formát neked találták ki.

Mit szólnál, ha egy kerek-egész utazási irodát telepítenénk a mobilodra? Amely csak a tiéd! Mégis az egész világot hozza a lábaid elé

Azt kérdezed, miért hallgass rám?

Teljesen jogos! 

Nos, azért, mert ezt a fajta utazási közösséget tökéletesen képviselem. Mert a legapróbb részleteknek is a birtokában vagyok. Ezt az életformát élem már évek óta, és mondhatom, nagyon élvezhető.  Már az is izgalmas, amikor kiválasztom a következő utazásunk helyszínét, azután meg a várakozás izgalma, és végül a megérkezés csodája. Közben pedig semmi stressz, mert tudom, azt kapom a pénzemért, amit ígérnek: álom utat, álom áron.  Ami semmivel sem pótolható: annak a sok embernek az elégedett mosolya, akikkel utazásaim során találkozom. Ők azok, akik korábban is utaztak, de azt egy évben egyszer, maximum kétszer tették. Most pedig akár négyszer, ötször, te jó szagú ég, akár havonta is útnak indulnak életre szóló élményeket gyűjteni.

Van egy bakancslistám, ami egyre csak bővül, de egyre több a „ na ezt is kipipáltam út”  ezen a listán.

Én is és azok a barátaim is, akik ismerjük a titkot, épp olyan emberek vagyunk, mint te. Mi azonban jókor voltunk jó helyen, és észre is vettük ezt.

Ha te is vágysz egy boldogabb, szabadabb sokkal, sokkal több élményt nyújtó életre, ne habozz, találkozzunk! Beszélgessünk, az álmaidról, a vágyaidról! Mert az életet nem leélni, hanem megélni érdemes! És az élet igen is habos torta.

Tom Hiddleston mondta: „ Mindenkinek két élete van. A második akkor kezdődik, amikor rájövünk, hogy csak egy van” és ez mekkora igazság!

Kérem a tanulmányt most!