Már megint elkezdődött valami új. Belecsöppentünk 2018-ba. Hallom innen is, meg onnan is a hatalmas fogadkozásokat: na, most aztán belevágok, sportolok ezerrel, lefogyok világszépnádszálkisasszony alkatúra, egészségesebben élek…. A fogadkozásoknak se vége, se hossza. Ki is tart a lendület…. egy darabig. Azután pedig szépen lassan alább hagy. Végül már azt is elfelejted, hogy mit is fogadtál meg. Pedig sportolni nagyon klassz dolog. Személy szerint a csoportos órákat imádom, (spinning, callanetics) mert azoknak valami elképesztően különleges energiája van. A sok különböző ember arra az egy órára teljesen eggyé válik a mozgás varázsával. Együtt izzadjuk ki magunkból a gondokat, problémákat, a stresszt, együtt kerülünk szinte eufórikus állapotba, hogy aztán az edzés végeztével megérdemelten veregessük meg a saját vállunkat. Megcsináltuk. Újra és újra és újra.

No, és itt a fogyás, a fogyókúra folyton visszatérő problémája. A fogyókúrázók száma szerte a világban állandóan növekszik, az eredményessége ennek ellenére igen csekély. Roppant kevesen mondhatják el magukról: végérvényesen megszabadultak a feleslegtől. Te is belevágtál ezerszer. Ideig-óráig működött is, aztán azt vetted észre, hogy az undok kilók alattomosan kúsznak, másznak vissza rád. Persze, hogy eleged van az egészből és falsz, ha kell, ha nem. No, ennek a mókuskerékben szaladgálásnak VÉGE! Persze csak ha Te is véget akarsz neki vetni. Véget akarsz vetni az önsanyargatásnak? IGEN?

Akkor mikor, ha nem most? Mivel, ha nem a súlycsökkentés világbajnokával?
Ha Valentus kávézol, könnyen lehetsz könnyebb.
Kortyolj Te is mihamarabb bele a fogyás varázsába, mert NEKED találták ki!
A széles látókör mindenkinek jár:
Csak egy csésze, csak egy! Nap nap után!
Aztán egyszer csak olybá tűnik: fürdesz a feketében. Úszol a boldogságban, mert akárhogyan is van, de karcsúsodsz. Imádod, mert most érted változik minden. Az egészségedért, a holnapodért!
Tedd meg az első lépést:   http://www.MyValentus.com/annyirajokave

Lehetsz:

Bárhol. Bármikor. Bárki. A kávé nem válogat. Ezt nevezem én multifunkcionalitásnak.
Súlyfeleslegtől megszabadító mindennapokat mindannyiunknak!

Mert bárhol, bármikor, bárki is vagy, könnyen lehetsz könnyebb.